lauantai 29. marraskuuta 2014

Kuulumisia lyhyesti

Aika kulunut taas niin nopeasti. Niin vähän aikaa, niin paljon tekemistä - tai jotain..

Jyväskylän näyttely oli ja meni. Talkoilin to-su sen mitä kykenin, sillä selkä ei ole oikein kunnossa nyt, tähän yhdistettynä jalkaan palannut hermosärky joten lähes kotosalla olenkin nyt sitten pyörinyt kun ei kykene kävelemäänkään.

Nuca, Dischile's Fortunella, Jyväskylän näyttelyssä Paavo Mattilan kehässä NUO EH2.

Uuke piipahti kehässä Ninnin handlaamana. 18 koikkeria ilmoitettuna, joista pari poissa. Ekaa kertaa vetskuissa ja Jyväskylän "paha karma" rikottu eli Jyväskylässäkin voidaan pärjätä :D Tuomari Manuel Loureiro Borges tykkäsi vetskustamme tuloksena ROP & ROP-VET. Ossi vei Uuken isoon kehään, pari kertaa tuttuun tapaan pyörähdys ja kiitos. Oli ilo huomata että löytyi taas uusi handleri hihnan päähän jos tulee tarvetta ja varmasti tuleekin. Uuke on niin helppo lykätä kenelle vaan, se jolla on ruokaa on sillä hetkellä parasta seuraa ;) Kiitos Ninni ja Ossi avustanne!

Tässä Mikko Marttisen / kuvauksellista ottamat kuvat Uukesta Jyväskylässä. Mikon luvalla kopioitu ja iso kiitos hänelle taas että jouti nappasemaan ohi mennessään poitsusta kuvat! :)
Muuten, katsokaapas Uuken häntää juostessa...vinks ;)

Nova kävi eilen uusinta tarkeissa sillä silmätulos vanhentui äskettäin. Samalla kertaa uusittiin polvetkin, liiton uuden suosituksen mukaisesti nyt on polvet sitten yli 3 vuotiaana tutkittu. Priimaa pukkasi molempien osalta, silmät ok ja polvet 0/0 yhä. Kiitos Paula! Nyt odotellaan vaan juoksuja.. Vastailin pariin pentukyselyyn tuossa, monta on vielä rästissä. Kaikille en voi pentua luvata, se on täysi fakta. Tosin tiedä sitä saadaanko pentuja edes aikaan ja jos niin montako. Tällä hetkellä tuskailen myös sen suhteen kenelle pennun voisin teoriassa edes "varata", yhä ainut varmuus on jos sopivia syntyy, että yksi kumpaakin sukupuolta on varattu ja luvattu. Ulkomailta tulee paljon kyselyitä, sinne saisi myytyä koko pentueen jos niikseen tulisi :D Mutta ei ole järkeä myydä montaa, että jäisi kotimaahankin jotain, toki maastahan se riippuisi ja siitä miten aktiivinen koti, jos saisi takaisin sukua sitten joskus.. Katsellaan ja kuulostellaan rauhassa.